In atentia primariilor!
Au inceput controalele inopinate privind existenta fiselor de post/de evaluare!

Puneti-va rapid la punct cu aceste fise de post si de evaluare!

Gasiti in cuprinsul lucrarii fise de post si de evaluare pentru:
• Administrator public
• Administrator infrastructura baze sportive
• Consilier juridic
• Sef serviciu juridic
• Consilier stare civila
• Arhitect sef
• Director economic
• Sofer
• Asistent personal
• Arhivar
• Consilier cabinet primar
• Administrator piete
• Muncitor calificat
• Muncitor necalificat
• Sef servicu cultural
...si multe altele
Ultima ora!
Agentia Nationala a Functionarilor Publici efectueaza in aceasta perioada controale in primarii, cu tema specifica. Se verifica in principal fisele de post actualizate si fisele de evaluare a performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici.

Va reamintim, evaluarea functionarilor publici este O OBLIGATIE prevazuta de art. 69 alin. (1) Legea nr. 188/1999 si detaliata ulterior de numeroase alte acte normative.

Extrem de important este faptul ca fisele de evaluare trebuie sa fie in concordanta cu sarcinile/atributiile/activitatile mentionate in fisa de post. Nu se poate face evaluarea unui functionar public pentru alte lucruri decat cele trecute in fisa postului! Intre cele doua tipuri de fise trebuie sa existe, asadar, o legatura foarte stransa!

Pentru a elimina riscul oricaror nereguli si pentru a fi protejat
in fata oricarui control, va oferim instrumentul de lucru perfect!

Lucrarea Fise de post si evaluare pentru primarii este cel mai recent produs editorial al Grupului Rentrop & Straton - o lucrare care vizeaza 35 dintre cele mai des intalnite posturi in primarii.


Ce avantaje va ofera lucrarea
„Fise de post si de evaluare pentru primarii”?


Avantajul 1
Gasiti aici fise de post si fisele de evaluare gata scrise!

Faceti un test: incercati sa scrieti de la zero fisa postului sau de evaluare pentru un post oarecare din Primarie, apoi ganditi-va ca ar trebui sa reluati aceasta munca de 10, 20, 30 de ori, corespunzator numarului total de posturi. Efortul este descurajant!

Cu aceasta lucrare, in doar 3 pasi aveti pe birou
fisa postului/fisa de evaluare pentru orice angajat din primarie!


  Pasul 1. Selectati postul dorit si dati clic. Pe ecran vor aparea modelele celor doua fise, in format pdf.

  Pasul 2. Completati cu datele necesare: nume firmei dvs., datele de inregistrare, numele titularului postului, numele persoanei evaluate, numele evaluatorului, scopul evaluarii, perioada evaluate etc.

  Pasul 3. Printati fisele. GATA!Sunteti pregatit sa le prezentati inspectorilor
fisele de evaluare/fisele de post ale angajatilor din primarie?


Daca doriti sa iesiti foarte bine in urma controlului, va oferim asadar 35 de modele de fise de evaluare impreuna cu cele 35 de modele ale fiselor de post aferente. Concordanta deplina!

Intocmite impecabil, ele acopera cu profesionalism toate punctele pe care trebuie sa le contina asemenea documente. Inspectorii nu vor avea pur si simplu nicio greseala de care sa se lege!

Modelele de fise de post si de evaluare sunt concepute special pentru personalul din primarii:

• Administrator public
• Administrator infrastructura baze sportive
• Consilier juridic
• Sef serviciu juridic
• Consilier stare civila
• Arhitect sef
• Director economic
• Sofer
• Asistent personal
• Arhivar
• Consilier cabinet primar
• Administrator piete
• Muncitor calificat
• Muncitor necalificat
• Sef servicu cultural
In plus, aveti la dispozitie fisele de post pentru primar si viceprimar.

Cu ajutorul acestor modele economisiti la maximum
timpul de editare al unei fise de post sau de evaluare!

Modelele de fise prezentate:

1) sunt intocmite corect si complet, in conformitate cu COR si cu standardele ocupationale, respectandu-se toate subtilitatile legislatiei muncii;
2) sunt perfect adaptate specificului posturilor dintr-o primarie.

Si accentuam din nou: fisele de post si fisele de evaluare din aceasta lucrare sunt in perfecta concordanta unele cu altele. Iar implicatiile acestui aspect sunt majore.

De ce fisa postului trebuie sa fie
in concordanta cu fisa de evaluare?


De exemplu, in situatia foarte des intalnita a unei concedieri pe motiv de necorespundere profesionala, art. 63 din Codul muncii spune la alin. (2) ca aceasta concediere poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului (realizata cu ajutorul fisei de evaluare), evaluare care, evident, nu poate avea ca obiect decat activitatile prevazute in fisa postului.

Este evident, deci, ca fisele de evaluare trebuie sa tina cont de fisele de post. Daca nu tin cont inseamna ca sunt prost intocmite si ca puteti avea probleme serioase la primul control.Am facut in doar cateva ore dosarul complet cu fisele de post angajatilor din primarie. M-a ajutat mult faptul ca informatia din lucrare este organizata pe capitole si subcapitole alfabetice, astfel incat sa poata fi identificata si consultata foarte usor. Foarte utile si studiile de caz prezentate.”

Dan Alexandru, secretar primarie

Comandati acum si beneficiati de reducerea
speciala de 10% la lansarea produsului!


Ca sa intrati in posesia informatiior din lucrarea Fise de post si evaluare pentru primarii nu trebuie decat sa completati cu datele dvs. formularul de comanda de mai jos, iar in pagina urmatoare (dupa ce apasati butonul "Vreau sa comand") sa ne dati datele necesare pentru a va putea expedia factura fiscala.

Produsul pe scurt
 
Titlu: “Fise de post si evaluare pentru primarii”
Format: online, pe platforma www.RSonline.ro
Pret redus: 100 lei + 5% TVA, REDUS cu 40% de la 168 lei + TVA
Mod de comanda: prin intermediul talonului de comanda de mai jos
Mod de livrare: online
Plata: card sau O.P.

Veti avea acces la informatiile din lucrare, dupa ce achitati suma de 100 lei + 5% TVA, pret redus cu 40% fata de pretul standard de 168 lei + 5% TVA.

In plus, beneficiati de GARANTIE integrala timp de 30 de zile! In acest interval puteti renunta la lucrare.  Veti primi integral suma achitata, fara absolut nicio intrebare din partea noastra.

Retineti, va rugam!
Aceasta este singura lucrare care va ofera 35 de modele de fise de post si evaluare deja redactate, pe care nu trebuie decat sa le completati cu datele specifice posturilor dvs.!

Comandati chiar acum!

Platforma RSonline este dedicata in exclusivitate dvs., in calitate de client Rentrop&Straton. 
 
RSonline este o o platforma digitala ce contine peste 1.000 de lucrari. Aceasta a fost realizata pentru a va usura munca si a economisi timp. Utilizarea este extraordinar de usoara. Accesul dvs. in platforma este gratuit si este posibil din clipa in care va inregistrati cu codul de client aferent achizitiilor dvs. si cu parola.
 
Odata ce ati inceput sa utilizati RSonlin.ro, veti avea acces la toate lucrarile pe care le-ati achizitionat de la Rentrop&Straton. Practic, va construiti propria biblioteca digitala!
 
7 beneficii imediate ale utilizarii platformei RSonline.ro:
 
1. Acces garantat din orice loc (acasa, birou) de pe orice instrument (laptop, tableta, smartphone), la orice ora
2. Taxa de transport - zero lei. 
3. Livrare instanta (imediat dupa confirmarea platii)
4. In RSonline, totul este organizat ca la carte: lucrarile sunt impartite pe categorii si subcategorii. Mai mult, platforma beneficiaza si de un motor de cautare astfel incat dvs. sa gasiti lucrarea de care aveti nevoie in doar o clipa!
5. Posibilitatea de a crea notite cu insemnarile dvs. privind diverse subiecte din lucrarile citite
6. Suport RSonline: suntem la un click distanta de dvs. si va stam la dispozitie cu orice informatie aveti nevoie.
7. Gasiti in contul dvs. toate detaliile privind produsele achizitionate, istoricul comenzilor, facturile platite sau in asteptare.
 
Comandati chiar acum!Cu deosebita consideratie,


Maria Ungureanu
Manager produs
Divizia Legislatia Muncii si HR
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton

 

P.S.: Nu uitati de avantajele clasice pe care vi le aduc fisele de post si fisele de evaluare! Ele zugravesc foarte clar nevoile reale de personal din Primarie (de cati oameni este nevoie si ce competente sa aiba acestia) si va arata totodata care sunt oamenii pe care va puteti baza cu adevarat.
 


Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna ianuarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Fise de post si de evaluare pentru primarii - varianta digitala (vizualizare in platforma rsonline.ro au fost interesate si de:

Fise de post si de evaluare pentru primarii si prefecturi

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii facturii fiscale.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.